Menu Close

2019-tieji mūsų namuose

Nesenisi šventėme metus, kai šv. Juozapo globos namai, tapo Panevėžio miesto savivaldybės partneriu teikti kompleksinę pagalbą šeimoms ir Panevėžio vyskupijos sielovados centre buvo įsteigti Panevėžio miesto bendruomeniniai šeimos namai.

Metai verti dėkingumo. Daugiau nei 1700 dalyvių jau dalyvavo mūsų veiklose. Daugiausiai Jūsų žinias gilinote tėvystės tema. Nesvarbu ar auginant mažus vaikus, paauglius, ar išleidžiant vaikus į savarankišką gyvenimą, nuolat kyla įvairios emocijos ir klausimai. Tad šie mokymai ir 2020 metais bus mūsų prioriteto sąraše.

Jūsų pamėgtos dailės, šokio ir muzikos terapijos ir šiemet kvies leisti laiką su šeima. Šios 3 valandos prasmingo buvimo kartu šeimoms jau ne prabanga. Sekite mūsų naujienas ir būtinai dalyvaukite.

Individuali psichologo konsultacija – tai konfidenciali pagalba. Kiekvienas dalyvis nemokamai gauna 15 valandų konsultacijų. Esant poreikiui konsultacijos gali trukti trumpiau ar ilgiau.

Teikdami individualią socialinio darbuotojo konsultaciją siekiama kuo geriau įsigilinti į Jūsų poreikius ir sudaryti individualų pagalbos planą.

Nuo 2019 metų teikiame asmeninio asistento paslaugą. Jau 3 miesto gyventojams sudaryti individualūs asistento pagalbos planai. Besidominčius šia galimybe, kviečiame kreiptis į savivaldybės socialinės paramos skyrių, 115 kabinetą.

Laukiame Jūsų mūsų namuose – Marijonų g. 24, Panevėžys.

Skip to content